Bloempotten

In de groene oase van tuincentrum GroenRijk Doetinchem (Steentjes) gaat het niet alleen om de planten, maar ook om de prachtige potten die jouw groene vrienden in stijl omarmen. Een bloempot is allang niet meer alleen een functioneel item; het is een ware toevoeging aan je interieur of tuin. Kies daarom voor een pot die past bij jouw stijl en smaak. Er is genoeg keuze! Ontdek de wereld van potterie bij hét tuincentrum van Doetinchem en geef jouw planten een thuis vol karakter en stijl.

Potterie trend: bloempot op poten

Wat momenteel helemaal hip is? We gaan de hoogte in met bloempotten! De bloempot op poten is een echte eyecatcher en geeft jouw planten een podium. Het tilt ze letterlijk naar een hoger niveau, waardoor ze nog meer opvallen in jouw interieur. Of kies voor de elegante hoge bloempot, die niet alleen functioneel is maar ook een prachtig designelement toevoegt aan je huis of tuin. Deze trend van hoogte geeft een speels en luchtig karakter aan je groene oase. Ook hip: de mand! Zo'n rotan of zeegras mand laat de bladeren van je groene vriend nóg beter naar voren komen. Een vleugje natuurlijke schoonheid!

Kunststof potten

 

Capi Europe, elho, Ter Steege en meer...

Bij GroenRijk Doetinchem (Steentjes) streven we naar kwaliteit en daarom vind je bij ons potterie van topmerken, zoals Capi Europe, elho en Ter Steege. Elk merk brengt unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen naar voren, zodat je de perfecte pot kunt vinden die aansluit bij jouw smaak.

  • Capi Europe staat bekend om zijn lichtgewicht en duurzame potten met een natuurlijke uitstraling.
  • elho potten, gemaakt van gerecycled plastic, hebben moderne en kleurrijke designs die passen bij diverse interieurstijlen.
  • Ter Steege biedt handgemaakte keramische potten met een ambachtelijke touch.

Met deze merken ben je verzekerd van hoogwaardige potterie die jouw planten laten stralen. Kom langs voor meer moois!

Onze kamerplantenOntdek onze oppotservice

Bij GroenRijk Doetinchem gaan we nog een stap verder dan alleen het verkopen van mooie planten en bijpassende potten. Heb je een nieuwe groene huisgenoot gekocht? Wij potten jouw plant graag op in de pot die jij hebt uitgekozen. Dit mag een pot uit ons tuincentrum zijn, maar ook een pot die je van thuis mee hebt genomen. Zo creëren we niet alleen een harmonieus geheel, maar zorgen we er ook voor dat jouw plant optimaal kan gedijen in zijn nieuwe omgeving.

elho bloempot kopen? Kom naar GroenRijk Doetinchem!

Hoe pot ik mijn plant op?

Wil je zelf aan de slag met het oppotten van je planten? Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen:

  1. Kies de juiste pot: zorg ervoor dat de pot groot genoeg is voor de wortels van je plant.
  2. Kwalitatieve potgrond: gebruik hoogwaardige potgrond die geschikt is voor de specifieke behoeften van jouw plant.
  3. Drainage: plaats een laag hydrokorrels onderin de pot om overtollig water gemakkelijk af te voeren. Ze helpen ook bij het behouden van een gezond wortelklimaat.
  4. Voeg voeding toe: meng wat organische meststof door de potgrond om je plant van de nodige voedingsstoffen te voorzien.
  5. Creatieve combinaties: combineer verschillende planten in één pot voor een levendig en kleurrijk geheel.
  6. Laat ruimte voor groei: plaats de plant niet te diep in de pot en laat voldoende ruimte over voor de wortels om te groeien.

Met deze tips en het prachtige assortiment potterie van GroenRijk Doetinchem (Steentjes) creëer je een groene oase waar zowel jij als je planten van zullen genieten. Ontdek de wereld van potterie bij ons tuincentrum en geef je groene vrienden een thuis vol stijl en karakter. We heten je van harte welkom in onze groene oase!

Openingstijden & contact