Kerstbomen

De feestelijke tijd van het jaar is aangebroken en wat is er nu beter dan je huis te hullen in de warme gloed van kerstlichtjes en de heerlijke geur van dennen? Bij GroenRijk Doetinchem zijn we er helemaal klaar voor om jouw huis om te toveren tot een sfeervol kerstparadijs. En wat is het centrale element van dit feestelijke spektakel? Juist ja, de kerstboom! Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte kerstboom voor jouw situatie. Of je nu op zoek bent naar een blikvanger voor de woonkamer of een subtiele toevoeging aan je voortuin, bij GroenRijk Doetinchem vind je gegarandeerd wat je zoekt. Ontdek ook zeker ons kunstkerstbomen!

Nordmann kerstboom: de kerstklassieker

Als je denkt aan een traditionele kerstboom, komt de Nordmann waarschijnlijk als eerste bij je op. Deze befaamde naaldboom staat bekend om zijn stevige takken en zachte naalden die niet prikken. Bij GroenRijk Doetinchem hebben we de Nordmann in alle mogelijke maten, of je nu zoekt naar een majestueuze eyecatcher of een knus exemplaar voor op een tafeltje.

Tip! Ga je voor gemak? Dan is de Nordmann op pot jouw ideale metgezel. Met zijn wortels stevig in de grond, blijft hij langer vers en kan hij zelfs na de feestdagen geplant worden in je tuin. Duurzaam en sfeervol, dat is de Nordmann op pot! 

Kerstversiering

 

Trendy Picea Glauca: ga voor een kleine kerstboom

Wil je een originele twist geven aan je kerstversiering? Kies dan voor de trendy Picea Glauca, oftewel de dwergspar. Deze schattige boompjes zijn perfect voor kleine ruimtes, zoals op het bureau, de vensterbank of als tafeldecoratie. Ondanks hun bescheiden formaat stralen ze een grootsheid uit aan gezelligheid en kerstsfeer. Een bijkomend voordeel van de Picea Glauca is het feit dat ze weinig ruimte innemen. Dus als je huis al vol staat met cadeautjes en decoraties, is deze kleine kerstboom een slimme keuze. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je op verschillende plekken in huis kunt genieten van de kerstvreugde.

Kom voor de mooiste kerstboom naar GroenRijk Doetinchem de Steentjes!

GroenRijk Doetinchem: jouw partner in kerstsfeer

Bij GroenRijk Doetinchem gaan we verder dan alleen het verkopen van kerstbomen. We willen jouw partner zijn in het creëren van een onvergetelijke kerstsfeer in jouw huis. Daarom bieden we naast prachtige bomen ook een uitgebreid assortiment aan kerstdecoraties, verlichting en accessoires. Laat de magie van Kerstmis niet aan je voorbijgaan. Kom naar GroenRijk Doetinchem en ontdek de betoverende wereld van kerstbomen, decoraties en meer. Samen maken we van jouw huis een kerstparadijs waar warmte, gezelligheid en liefde centraal staan. Maak van deze kerst een feest om nooit te vergeten!

Openingstijden & contact

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst