Over ons

Bij GroenRijk Doetinchem bent u aan het juiste adres voor een zeer groot aanbod in planten voor in en om het huis. Wij hebben en vakkundig team met specialisten die u graag helpen en voorzien van informatie. Zowel voor uw huis als voor uw tuin kunt u bij ons terecht. Het assortiment varieert van tuinplanten en tuingereedschap tot aan boeketten en cadeau artikelen. Onze bloemisterij is dagelijks weer de plek waar u uzelf of een ander kunt verblijden met een mooi boeket.

GroenRijk Steentjes Doetinchem is al sinds 1975 hét groene tuincentrum van de Achterhoek!

Duurzaamheid

Bij ons tuincentrum staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarom hebben wij verschillende maatregelen genomen om ons bedrijf zo schoon mogelijk te maken.

Zonnepanelen als duurzame energiebron


Een van de belangrijkste stappen die we hebben gezet, is het installeren van zonnepanelen op ons dak. Zo wekken we onze eigen energie op en dragen we bij aan een duurzame toekomst. Verder wekken we energie op aan de hand van een warmtepomp en gebruiken we bijna geen gas meer als energiebron. 
 

Warmtepomp als duurzame energiebron

Daarnaast zijn we ons bewust van de impact die ons bedrijf kan hebben op het milieu. We proberen daarom zoveel mogelijk duurzame producten in te kopen en te verkopen. Zo hebben we bijvoorbeeld een groot assortiment aan biologische gewasbeschermingsmiddelen en potgronden die zijn geproduceerd op een duurzame manier.

Tot slot stimuleren we onze klanten om ook duurzame keuzes te maken. We geven bijvoorbeeld advies over hoe ze hun tuin op een milieuvriendelijke manier kunnen onderhouden en welke planten het beste passen bij hun wensen en de omgeving.
 

Groenrijk Doetinchem


We zijn trots op de stappen die we hebben gezet en blijven ons inzetten voor een duurzame toekomst. We hopen dat we met ons voorbeeld andere bedrijven kunnen inspireren om ook te kiezen voor duurzaamheid en zo bij te dragen aan een betere wereld voor iedereen.
 

Openingstijden & Contact