Bestrijdingsmiddelen

Bij GroenRijk Doetinchem zijn we trots op ons uitgebreide assortiment bestrijdingsmiddelen voor binnen en buiten. Onze missie is om jou te helpen bij het behouden van een prachtige tuin, zonder schade toe te brengen aan het milieu. Daarom bieden we enkel natuurvriendelijke producten aan van topmerken als ECOstyle en Pokon. Zoemende insecten, hongerige slakken, vliegensvlugge muizen en terugkerend onkruid zijn met deze producten binnen no-time verleden tijd. Kom langs in Doetinchem om ons volledige assortiment te bekijken!

Waarom oma niet altijd raad weet

Misschien heb je wel eens van die 'oma weet raad'-achtige tips gehoord, waarbij huismiddeltjes zoals azijn worden aanbevolen als bestrijdingsmiddel. Hoewel sommige van deze methoden enigszins effectief kunnen zijn, zijn ze niet altijd veilig of milieuvriendelijk. Azijn kan bijvoorbeeld schadelijk zijn voor planten, bodem en nuttige insecten. Bij GroenRijk Doetinchem raden we het gebruik van dergelijke huismiddeltjes af. We willen dat je kunt genieten van een prachtige tuin zonder negatieve gevolgen voor het milieu. Daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen van gerenommeerde merken in ons assortiment, die veilig zijn voor jou en de natuur.

Dag ongewenste insecten!

Insecten kunnen een zomeravond in de tuin soms flink verstoren, maar je hoeft geen schadelijke chemische stoffen te gebruiken om ze effectief te bestrijden. Bij GroenRijk Doetinchem hebben we een ruime keuze aan milieuvriendelijke insectenbestrijders die je kunnen helpen om muggen, vliegen en andere vervelende insecten op afstand te houden. Onze sprays en lokmiddelen zijn veilig voor mens, dier en milieu, maar ze zijn wel uiterst effectief in het afweren van insecten. Geniet van een zorgeloze avond in je tuin zonder je druk te maken over je huid of schadelijke stoffen in de lucht. Kies voor milieuvriendelijk en zeg maar dag tegen muggen en vliegen!

Insectenbestrijding
 

Tip! Niet alleen jij kan last hebben van deze insecten, jouw groen ook! Onze biologische insectenbestrijders helpen je om plagen zoals bladluizen, rupsen en andere insecten op een veilige en effectieve manier te bestrijden, zodat je kunt blijven genieten van een weelderige en gezonde tuin- en kamerplanten.

Geef ongedierte geen kans

Ongedierte, zoals ratten of muizen, ben je natuurlijk ook liever kwijt dan rijk. In onze winkel vind je allerlei middelen die je helpen in de strijd tegen dit ongedierte. Toch geldt ook hier dat voorkomen altijd beter dan genezen is. Hier zijn enkele tips om muizen op een diervriendelijke manier te voorkomen:

  • Houd je huis en tuin netjes. Muizen worden aangetrokken door voedselresten en afval.
  • Repareer gaten en scheuren. Controleer je huis en tuin op gaten en scheuren in muren, vloeren en dakranden. Muizen kunnen zich door kleine openingen wringen.
  • Gebruik geurafschrikkende middelen. Muizen hebben een gevoelige neus en houden niet van bepaalde geuren, zoals pepermuntolie of citroenschillen. Plaats deze geurafschrikkers op strategische plaatsen in je tuin.

Door deze preventieve maatregelen te nemen, kun je het voor muizen minder aantrekkelijk maken om zich in je tuin en huis te vestigen.

Groen aanslag en onkruid bestrijden

Onkruid en groene aanslag op je terras kunnen er slordig uitzien en de levensduur van je bestrating verminderen. Maar je hoeft niet naar schadelijke chemicaliën te grijpen om dit probleem aan te pakken. GroenRijk Doetinchem biedt milieuvriendelijke oplossingen om onkruid en groene aanslag te bestrijden. Onze ecologische onkruidverdelgers zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en werken effectief zonder de bodem of het grondwater te vervuilen. En voor de groene aanslag hebben we speciale reinigers die biologisch afbreekbaar zijn. Zo houd je niet alleen je tuin netjes en schoon, maar ook de natuurlijke balans intact.

Bezoek GroenRijk Doetinchem voor duurzame tuinverzorging

Of je nu een plaag wilt bestrijden, je terras wilt ontdoen van onkruid of je moestuin wilt beschermen tegen hongerige slakken, bij GroenRijk Doetinchem hebben we de juiste milieuvriendelijke gewasbescherming voor jou. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over het juiste product voor jouw specifieke behoeften. Bezoek GroenRijk Doetinchem en ontdek hoe je op een duurzame manier je tuin kunt beschermen en verzorgen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze omgeving en genieten van een groenere toekomst!

Openingstijden & contact