Bollen op pot

Bij GroenRijk Doetinchem geloven we dat een bloeiende start van het jaar de perfecte manier is om de winterblues te verdrijven en uit te kijken naar de warmere dagen die voor ons liggen. Onze selectie van bollen op pot is zorgvuldig samengesteld om je tuin, terras of zelfs je binnenruimte te verrijken met kleur en leven! Kom langs bij de Steentjes om ons assortiment te bekijken: we hebben fantastisch leuke arrangementen!

Waarom bollen op pot?

Bollen op pot zijn een fantastische manier om het voorjaar in huis te halen. Ze brengen niet alleen een vleugje vrolijkheid met zich mee, maar bieden ook het voordeel van gemak. Geef de bollen matig water, vooral als de grond droog aanvoelt. Deze prachtige bolletjes hebben al een voorsprong, klaar om te ontspruiten en je omgeving te transformeren in een oase van kleur. Of je nu beschikt over een weelderige tuin, een compact balkon of zelfs een vensterbank, deze bolletjes vinden overal een plekje.  Plaats de pot op een plek met voldoende licht, maar vermijd direct zonlicht om te voorkomen dat de bloemen uitdrogen.

Onze tuinplanten

 

Tip! Na de bloei kunnen de bollen op pot op een koele, donkere plaats worden bewaard tot het volgende seizoen. Sommige soorten zijn zelfs geschikt om in de tuin te planten, waardoor je jaar na jaar kunt genieten van hun bloemenpracht.

Bloembollen op pot koop je bij tuincentrum GroenRijk Doetinchem!

Een feest van kleur en bloem

Wat maakt onze bollen op pot zo speciaal? Het is de belofte van een feest van kleur en bloemen die de komende maanden je omgeving zullen sieren. Onze favoriet? De narcis! Narcissen op pot zijn een prachtige manier om de vreugde van deze lenteachtige bloemen direct in je huis te brengen. Narcissen op pot zijn ook een geweldig cadeau. Het is een symbolisch geschenk dat staat voor vernieuwing en vreugde, perfect voor verjaardagen, jubilea of gewoon om een glimlach op het gezicht van een geliefde te toveren. Ontdek ook zeker de volgende bollen op pot:

  • Hyacinten, bekend om hun bedwelmende geur, zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar voegen ook een heerlijke geur toe aan je buitenruimte.
  • Muscari, ook wel bekend als druifhyacinten, bieden een delicaat contrast met hun kleine, klokvormige bloemen. 
  • Scilla, de blauwe ster van de show, kondigt het voorjaar aan met zijn vroege bloei, vaak al in maart. Hierdoor kun je al in een vroeg stadium genieten van de eerste tekenen van het nieuwe seizoen.

Blog: beauties van bolletjes

 

Ontdek bollen op pot bij tuincentrum GroenRijk Doetinchem

Bij GroenRijk Doetinchem zijn we gepassioneerd door alles wat groeit en bloeit. We nodigen je uit om onze tuincentrum te bezoeken en de magie van bollen op pot zelf te ontdekken. Laat je inspireren door de kleurenpracht, geniet van de geuren en laat je informeren door onze deskundige medewerkers over de verzorging van deze en andere prachtige bloembollen. Bezoek GroenRijk Doetinchem en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment bollen op pot, zowel in een kweekpot als in een feestelijk arrangement. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te ontdekken hoe je jouw omgeving kunt transformeren in een bloeiend paradijs!

Openingstijden & contact