Pompoenen & kalebassen: ze zijn binnen bij GroenRijk Doetinchem!

Pompoenen & kalebassen: ze zijn binnen bij GroenRijk Doetinchem!

Het is weer bijna die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken: herfst! En bij herfst denken we meteen aan kleurrijke bladeren, gezellige avonden bij de open haard en natuurlijk, de sterren van het seizoen: pompoenen en kalebassen. Bij GroenRijk Doetinchem zijn we verheugd om je te laten weten dat we een mooi assortiment pompoenen en kalebassen binnen hebben, en we kunnen niet wachten om je te inspireren met talloze mogelijkheden om je huis en tuin in herfstsfeer te brengen.

De verscheidenheid van pompoenen & kalebassen

Een van de meest opwindende dingen over pompoenen en kalebassen is de grote verscheidenheid aan vormen, maten en kleuren die ze bieden. Of je nu op zoek bent naar iets om je voordeur mee te versieren, een charmante tafeldecoratie wilt maken, of zelfs een smakelijke herfstsoep wilt bereiden, er is altijd een pompoen of kalebas die perfect bij je behoeften past. Bij GroenRijk Doetinchem hebben we een uitgebreide selectie pompoenen en kalebassen, variërend van de klassieke oranje pompoenen tot de exotische en kleurrijke soorten. Er zijn witte pompoenen, groene pompoenen, gevlekte pompoenen en zelfs pompoenen met vreemde en grillige vormen die je zeker zullen verbazen. De kalebassen zijn ook niet te missen, met hun gedraaide stelen en unieke texturen.

Tuinplanten


 

Decoratieve ideeën voor pompoenen & kalebassen

Nu je een idee hebt van de geweldige variatie aan pompoenen en kalebassen, laten we eens kijken hoe je ze kunt gebruiken om je huis en tuin te versieren en die herfstsfeer te creëren waar we allemaal van houden.

  1. Voordeurdecoratie: een van de meest traditionele manieren om pompoenen te gebruiken, is door ze bij de voordeur te plaatsen. Creëer een uitnodigende herfstsfeer door verschillende maten en kleuren pompoenen op je terras te plaatsen. Voeg wat kalebassen toe voor een speelse twist.
  2. Tafel: maak je eettafel klaar voor herfstmaaltijden en feesten door 'm te versieren met pompoenen en kalebassen. Vul een grote schaal met pompoenen en kalebassen van verschillende groottes en voeg wat herfstbladeren en kaarsen toe voor extra sfeer.
  3. Mini-tuindecoratie: heb je een kleine tuin of een balkon? Geen probleem! Plaats enkele kleinere pompoenen en kalebassen op je balkon of in je tuin voor een vleugje herfstkleur. Ze zijn ook geweldig voor het aankleden van raamkozijnen.
  4. DIY: laat je creativiteit de vrije loop met pompoenen en kalebassen. Verf ze, versier ze met linten of maak er leuke gezichten op voor Halloween. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom langs bij GroenRijk Doetinchem

Bij GroenRijk Doetinchem staan we klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het kiezen van de perfecte pompoenen en kalebassen voor jouw herfstdecoratie. Onze deskundige medewerkers staan ​​altijd paraat om advies te geven over welke soorten het beste passen bij jouw stijl en behoeften. Bovendien hebben we ook een breed scala aan herfstplanten, bloemen en decoraties om je huis en tuin nog meer in de herfstsfeer te brengen. Denk aan prachtige chrysanten, winterviolen en struikheide. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij GroenRijk Doetinchem en laat je inspireren door de warme kleuren en de gezellige sfeer van de herfst. Of je nu op zoek bent naar decoratie-ideeën, herfstplanten of gewoon een gezellig uitje!

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...
Winterheide: Erica darleyensis

Erica darleyensis kan bijna alles aan. Na een strenge winter komt hij weer mals en groen onder de sneeuw vandaan en in een tropische zomer blijft hij fier overeind. De Erica darleyensis van GroenRijk bloeit vrijwel de hele winter tot en met het vroege voorjaar. Qua grondsoort is Erica – in tegenstelling tot zijn familieleden – nauwelijks kieskeurig. Kortom: de robuuste bodembedekker die tegen een stootje kan.

 

Erica: meisje, pla...

Lees meer...