Pompoenen & kalebassen: ze zijn binnen bij GroenRijk Doetinchem!

Pompoenen & kalebassen: ze zijn binnen bij GroenRijk Doetinchem!

Het is weer bijna die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken: herfst! En bij herfst denken we meteen aan kleurrijke bladeren, gezellige avonden bij de open haard en natuurlijk, de sterren van het seizoen: pompoenen en kalebassen. Bij GroenRijk Doetinchem zijn we verheugd om je te laten weten dat we een mooi assortiment pompoenen en kalebassen binnen hebben, en we kunnen niet wachten om je te inspireren met talloze mogelijkheden om je huis en tuin in herfstsfeer te brengen.

De verscheidenheid van pompoenen & kalebassen

Een van de meest opwindende dingen over pompoenen en kalebassen is de grote verscheidenheid aan vormen, maten en kleuren die ze bieden. Of je nu op zoek bent naar iets om je voordeur mee te versieren, een charmante tafeldecoratie wilt maken, of zelfs een smakelijke herfstsoep wilt bereiden, er is altijd een pompoen of kalebas die perfect bij je behoeften past. Bij GroenRijk Doetinchem hebben we een uitgebreide selectie pompoenen en kalebassen, variërend van de klassieke oranje pompoenen tot de exotische en kleurrijke soorten. Er zijn witte pompoenen, groene pompoenen, gevlekte pompoenen en zelfs pompoenen met vreemde en grillige vormen die je zeker zullen verbazen. De kalebassen zijn ook niet te missen, met hun gedraaide stelen en unieke texturen.

Tuinplanten


 

Decoratieve ideeën voor pompoenen & kalebassen

Nu je een idee hebt van de geweldige variatie aan pompoenen en kalebassen, laten we eens kijken hoe je ze kunt gebruiken om je huis en tuin te versieren en die herfstsfeer te creëren waar we allemaal van houden.

  1. Voordeurdecoratie: een van de meest traditionele manieren om pompoenen te gebruiken, is door ze bij de voordeur te plaatsen. Creëer een uitnodigende herfstsfeer door verschillende maten en kleuren pompoenen op je terras te plaatsen. Voeg wat kalebassen toe voor een speelse twist.
  2. Tafel: maak je eettafel klaar voor herfstmaaltijden en feesten door 'm te versieren met pompoenen en kalebassen. Vul een grote schaal met pompoenen en kalebassen van verschillende groottes en voeg wat herfstbladeren en kaarsen toe voor extra sfeer.
  3. Mini-tuindecoratie: heb je een kleine tuin of een balkon? Geen probleem! Plaats enkele kleinere pompoenen en kalebassen op je balkon of in je tuin voor een vleugje herfstkleur. Ze zijn ook geweldig voor het aankleden van raamkozijnen.
  4. DIY: laat je creativiteit de vrije loop met pompoenen en kalebassen. Verf ze, versier ze met linten of maak er leuke gezichten op voor Halloween. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom langs bij GroenRijk Doetinchem

Bij GroenRijk Doetinchem staan we klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het kiezen van de perfecte pompoenen en kalebassen voor jouw herfstdecoratie. Onze deskundige medewerkers staan ​​altijd paraat om advies te geven over welke soorten het beste passen bij jouw stijl en behoeften. Bovendien hebben we ook een breed scala aan herfstplanten, bloemen en decoraties om je huis en tuin nog meer in de herfstsfeer te brengen. Denk aan prachtige chrysanten, winterviolen en struikheide. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij GroenRijk Doetinchem en laat je inspireren door de warme kleuren en de gezellige sfeer van de herfst. Of je nu op zoek bent naar decoratie-ideeën, herfstplanten of gewoon een gezellig uitje!

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...