Maak kerst écht bijzonder met een Fairybell kerstboom!

Maak kerst écht bijzonder met een Fairybell kerstboom!

Stap binnen in de fonkelende wereld van Fairybell, waar sprankelende kerstbomen je tuin omtoveren tot een waar winterparadijs! Fairybell brengt betovering naar buiten met hun unieke vlaggenmast kerstbomen, en wij nodigen je uit om dit feestelijke sprookje zelf te ontdekken bij GroenRijk Doetinchem. Het idee van deze alternatieve kerstboom is dat je je vlaggenmast (of een stok die je apart kunt aanschaffen) met allerlei lichtsnoeren kunt omtoveren tot een LED boom. Laat je verrassen en betoveren door de magie van Fairybell! 

Fairybell: de vlaggenmast kerstboom voor jou

In Nederland staat Fairybell bekend als dé tovenaar op het gebied van vlaggenmast kerstbomen. Deze 3D bomen bestaan uit energiezuinige LED-lampjes die jouw tuin omtoveren tot een sprankelend festijn. Of je nu gaat voor de charmante 1,5 meter Fairybell of de majestueuze 8 meter variant, elke boom straalt met warm wit licht dat zorgt voor gezelligheid en sfeer. En als je een extra dosis magie wilt, kies dan voor de 'Twinkle' variant, waarbij een deel van de lampjes zachtjes knippert en een betoverend effect creëert. Voor de kleurrijke feestvierders is er ook nog de 'multi-colour' Fairybell met lampjes in alle tinten van de regenboog. Fairybell biedt niet alleen de magie van licht, maar ook een scala aan mogelijkheden om jouw buitenruimte om te toveren tot een betoverend kerstlandschap. Laat je betoveren door de diversiteit van Fairybell en laat jouw buitenruimte stralen tijdens de feestdagen!

Kunstkerstbomen
 

Ga voor een LED kerstboom

Fairybell is niet zomaar een merk; het is de tovenaar van sfeervolle LED kerstverlichting die net zo flexibel is als jouw fantasie. Fairybell kerstbomen zorgen overal voor een adembenemend effect, hoe groot of klein je LED kerstboom ook wordt. Elk ontwerp past zich moeiteloos aan elke omgeving aan en brengt overal een glinsterende magie met zich mee. Fairybell is niet alleen synoniem aan prachtige kerstverlichting, maar ook aan duurzaamheid. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat jouw sprookjesachtige kerstboom jaar na jaar blijft stralen. LED-lampjes verbruiken bovendien aanzienlijk minder energie dan traditionele gloeilampjes. Ze zijn zeer efficiënt in het omzetten van elektriciteit naar licht, waardoor je zowel kosten als energieverbruik kunt verminderen. Een investering in Fairybell is een investering in de magie van nu en de toekomst.

Ontdek de magie van een Fairybell alternatieve kerstboom Bij GroenRijk Doetinchem!

Bij ons tuincentrum in Doetinchem nodigen we je uit om de magie van Fairybell zelf te ervaren. Wandel langs onze uitgebreide kerstafdeling en laat je betoveren door de verschillende ontwerpen die jouw buitenruimte kunnen transformeren. Onze vrolijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen de perfecte (Fairybell) kerstboom te vinden die past bij jouw stijl en wensen. Maak van jouw tuin een betoverende oase van licht en warmte met de unieke kerstverlichting van Fairybell. Breng de magie van de feestdagen naar elke hoek van jouw buitenruimte en geniet van een betoverende kerst met Fairybell. Jouw tuin verdient het beste, en Fairybell levert dat in de vorm van schitterende sfeerverlichting. Ontdek het zelf en laat jouw buitenruimte stralen tijdens de feestdagen.

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verse overvloed met de Italiaanse kruiden

Met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder. GroenRijk verkoopt een Italiaanse mix van rozemarijn, salie, tijm en lavendel die een geraffineerde smaak geven aan gerechten. Bovendien staan de plantjes mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Mediterrane smaakmakers

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze k...

Lees meer...
Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...