Maak kerst écht bijzonder met een Fairybell kerstboom!

Maak kerst écht bijzonder met een Fairybell kerstboom!

Stap binnen in de fonkelende wereld van Fairybell, waar sprankelende kerstbomen je tuin omtoveren tot een waar winterparadijs! Fairybell brengt betovering naar buiten met hun unieke vlaggenmast kerstbomen, en wij nodigen je uit om dit feestelijke sprookje zelf te ontdekken bij GroenRijk Doetinchem. Het idee van deze alternatieve kerstboom is dat je je vlaggenmast (of een stok die je apart kunt aanschaffen) met allerlei lichtsnoeren kunt omtoveren tot een LED boom. Laat je verrassen en betoveren door de magie van Fairybell! 

Fairybell: de vlaggenmast kerstboom voor jou

In Nederland staat Fairybell bekend als dé tovenaar op het gebied van vlaggenmast kerstbomen. Deze 3D bomen bestaan uit energiezuinige LED-lampjes die jouw tuin omtoveren tot een sprankelend festijn. Of je nu gaat voor de charmante 1,5 meter Fairybell of de majestueuze 8 meter variant, elke boom straalt met warm wit licht dat zorgt voor gezelligheid en sfeer. En als je een extra dosis magie wilt, kies dan voor de 'Twinkle' variant, waarbij een deel van de lampjes zachtjes knippert en een betoverend effect creëert. Voor de kleurrijke feestvierders is er ook nog de 'multi-colour' Fairybell met lampjes in alle tinten van de regenboog. Fairybell biedt niet alleen de magie van licht, maar ook een scala aan mogelijkheden om jouw buitenruimte om te toveren tot een betoverend kerstlandschap. Laat je betoveren door de diversiteit van Fairybell en laat jouw buitenruimte stralen tijdens de feestdagen!

Kunstkerstbomen
 

Ga voor een LED kerstboom

Fairybell is niet zomaar een merk; het is de tovenaar van sfeervolle LED kerstverlichting die net zo flexibel is als jouw fantasie. Fairybell kerstbomen zorgen overal voor een adembenemend effect, hoe groot of klein je LED kerstboom ook wordt. Elk ontwerp past zich moeiteloos aan elke omgeving aan en brengt overal een glinsterende magie met zich mee. Fairybell is niet alleen synoniem aan prachtige kerstverlichting, maar ook aan duurzaamheid. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat jouw sprookjesachtige kerstboom jaar na jaar blijft stralen. LED-lampjes verbruiken bovendien aanzienlijk minder energie dan traditionele gloeilampjes. Ze zijn zeer efficiënt in het omzetten van elektriciteit naar licht, waardoor je zowel kosten als energieverbruik kunt verminderen. Een investering in Fairybell is een investering in de magie van nu en de toekomst.

Ontdek de magie van een Fairybell alternatieve kerstboom Bij GroenRijk Doetinchem!

Bij ons tuincentrum in Doetinchem nodigen we je uit om de magie van Fairybell zelf te ervaren. Wandel langs onze uitgebreide kerstafdeling en laat je betoveren door de verschillende ontwerpen die jouw buitenruimte kunnen transformeren. Onze vrolijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen de perfecte (Fairybell) kerstboom te vinden die past bij jouw stijl en wensen. Maak van jouw tuin een betoverende oase van licht en warmte met de unieke kerstverlichting van Fairybell. Breng de magie van de feestdagen naar elke hoek van jouw buitenruimte en geniet van een betoverende kerst met Fairybell. Jouw tuin verdient het beste, en Fairybell levert dat in de vorm van schitterende sfeerverlichting. Ontdek het zelf en laat jouw buitenruimte stralen tijdens de feestdagen.

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...