Maak kennis met de Globee bloempot!

Maak kennis met de Globee bloempot!

Ben je op zoek naar een bloempot die jouw planten niet alleen een praktisch thuis geeft, maar echt laat schitteren? Maak kennis met Globee, de bloempot die jouw groene oase naar nieuwe hoogten tilt op een unieke manier. Globee is niet zomaar een bloempot; het is een revolutionair product dat jouw planten op een stijlvolle en veelzijdige manier laat stralen. Laten we eens duiken in de prachtige wereld van Globee. Je vindt deze bijzondere bloempotten natuurlijk bij tuincentrum GroenRijk Doetinchem!

Een perfecte match voor je planten

Wat maakt Globee zo uniek? Nou, het is niet alleen een bloempot, het is een kunstwerk op zich. Met verschillende arrangement- en bevestigingsopties past Globee zich moeiteloos aan jouw stijl en leefruimte aan. Of je het nu op een vensterbank plaatst, aan de muur hangt voor een artistiek effect, of zelfs aan het plafond laat zweven - de mogelijkheden zijn grenzeloos. Globee onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid in het presenteren van je kamerplanten. Met Globee transformeer je jouw planten in levendige kunstwerken die elke kamer opfleuren. Hang meerdere Globees aan de muur voor een groene oase die je adem wegneemt. Mix en match verschillende kleuren voor een persoonlijke touch die past bij jouw stijl en de laatste trends. Globee biedt een scala aan trendy tinten zoals paars, groen, roze, terra en antraciet.

Tip! Je kunt de potten in huis hangen, maar ook in de tuin kunnen ze volop stralen! Vul ze met zomerbloeiers en hang ze aan je balkonrand, schuur of schutting voor een betoverend effect.

Bloempotten



Globee: Praktisch en planet proof

Globee is niet alleen mooi, het is ook praktisch. Door de vorm van de bloempot wordt de verdamping geminimaliseerd, wat betekent dat het water langer in de pot blijft en je planten dus langer gehydrateerd blijven. Dit is vooral handig als je een druk leven hebt en niet altijd tijd hebt om regelmatig water te geven. Met Globee kunnen je planten dus langer gezond en gelukkig blijven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over constante bewatering. Dankzij de verschillende plaatsingsmogelijkheden krijgen je planten bovendien de perfecte groeiruimte, zelfs op ongebruikelijke plekken. Dit komt mede door het lichtgewicht materiaal van jouw nieuwe favoriete bloempot. Hang ze waar jij maar wilt!

Ontdek de Globee bloempot bij GroenRijk Doetinchem!

Ook fijn: Globee is niet alleen goed voor jou en je planten, maar ook voor de planeet. Gemaakt van duurzame materialen en ontworpen met minimaal materiaalgebruik, draagt Globee bij aan een groenere wereld zonder verspilling. En het beste van alles? Een Globee bloempot is bijzonder betaalbaar, omdat een groenere wereld toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Duurzaamheid binnen handbereik: shop Globee bij GroenRijk Doetinchem

Kortom, Globee is dé bloempot van dit moment. Met zijn veelzijdigheid, stijlvol design en praktische voordelen is het een must-have voor iedereen die van planten houdt. Of je nu je woonkamer, kantoor of balkon wilt opvrolijken, Globee staat voor je klaar om jouw groene dromen te verwezenlijken. Ze zijn er in allerlei kleuren en onze medewerkers matchen je graag aan de juiste varianten. Dus waar wacht je nog op? Bezoek tuincentrum GroenRijk Doetinchem, haal vandaag nog een Globee in huis en geef jouw planten de aandacht die ze verdienen!

Openingstijden & contact

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...